MIK&Myrsloken färdig!

  • MIK

Om några månader kommer den från trycket, läromedlet som jag och Catarina Jacobsson skrivit på i snart ett år. Så skönt att ha fått ihop det från tanke till färdigt manus. Det blir nio kapitel som alla på olika sätt handlar om att öva upp ett kritiskt tänkande. Det är praktiska övningar i att lära sig skillnaden mellan åsikt och fakta, om bilders påverkan, bibliotekskunskap, kodning mm. Och allt detta med hasselmusen och jättemyrsloken från boken Konstiga djur av Lotta Olsson och Maria Nilsson Thore som skönlitterära guider. Med överväldigande beröm från vår förläggare är vi väldigt nöjda, och lite sugna på en ny skrivutmaning!

Boken kommer att ingå i Sanoma förlags ZickZack-serie och heta Sökrummet F-3 – håll utkik!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *